Kao prvo da navedem, na benzinu radi bez ikakvih problema. Imam ugradjen LOVATO sustav bez injektora i bez neke "velike" elektronike. Znachi kad okretaji prijedju 2000, prebacuje na plin i vozi. Tako je sve to bilo do prije 2 tjedna.
Pochelo je tako shto nije mogao odrzhati okretaje nakon shto ga upalim. Obavezno se ugasio. Tek kad je motor bio na radnoj temp, onda je odrzhavao normalne okr. Na isparivachu sam "malo nashtelao" smjesu i funkcioniralo je sve do danas. Sad se pocheo gushiti nakon shto okretaji prijedju 2800-3000. Dodje do kojih 3500 i ne ide dalje. Pochinje cukati kao da radi samo na tri cilindra, tj. kao da je svjecica u pitanju ili tako neshto (kablovi). Na leru i u vozhnji ista stvar. Primjetio sam ako laganim tempom dodajem gas ide do 6000 ali jaaaako polako. Kad prebacim na benzin sve 5. Ni da bi pomislio da na plinu imam problem. Plin sam punio na OMV-u ako to ima ikakve veze. Od zadnjeg "plinskog" servisa preshao sam 30000km pa evo i ta informacija ako pomazhe u otklanjanju ovog misterija.
Javite ako ikako mozhete pomoci ili bar dati savjet, asocijaciju, prijedlog ili me ismijati...
Sve mozhe.
LP
Page 1 of 1
Accord '91. 2.0i gushi se nakon 3000 o/min
Posted 08 October 2009 - 21:03
Mijenjam cimera koji hrche za cimericu koja pushi...
Posted 08 October 2009 - 21:34
DBiatch, on Oct 8 2009, 22:03, said:
Kao prvo da navedem, na benzinu radi bez ikakvih problema. Imam ugradjen LOVATO sustav bez injektora i bez neke "velike" elektronike. Znachi kad okretaji prijedju 2000, prebacuje na plin i vozi. Tako je sve to bilo do prije 2 tjedna.
Pochelo je tako shto nije mogao odrzhati okretaje nakon shto ga upalim. Obavezno se ugasio. Tek kad je motor bio na radnoj temp, onda je odrzhavao normalne okr. Na isparivachu sam "malo nashtelao" smjesu i funkcioniralo je sve do danas. Sad se pocheo gushiti nakon shto okretaji prijedju 2800-3000. Dodje do kojih 3500 i ne ide dalje. Pochinje cukati kao da radi samo na tri cilindra, tj. kao da je svjecica u pitanju ili tako neshto (kablovi). Na leru i u vozhnji ista stvar. Primjetio sam ako laganim tempom dodajem gas ide do 6000 ali jaaaako polako. Kad prebacim na benzin sve 5. Ni da bi pomislio da na plinu imam problem. Plin sam punio na OMV-u ako to ima ikakve veze. Od zadnjeg "plinskog" servisa preshao sam 30000km pa evo i ta informacija ako pomazhe u otklanjanju ovog misterija.
Javite ako ikako mozhete pomoci ili bar dati savjet, asocijaciju, prijedlog ili me ismijati...
Sve mozhe.
LP
Sve mozhe.
LP
posto je po novinama bilo pisanja da je negdje plin "prljav", te da su neki morali mjenjati filter nakon 3-5000 km, mozda je i kod tebe tak,posebno nakon 30,000 km
Posted 09 October 2009 - 22:05
30000km?? mislin da su ti onda zaštopani filteri plina. ja minjam filtere svako 25k i već nakon 20k km sve više osjetin slabiju protočnost filtera šta je tank sve prazniji, a isto se manifestira ka i tebi samo na nešto višim okretajima i pod više gasa.
dakle prvo zamini filtere plina, a onda gledaj dalje.
I reject your reality and substitute my own!
Posted 10 October 2009 - 10:27
maxwell, on Oct 9 2009, 23:05, said:
30000km?? mislin da su ti onda zaštopani filteri plina. ja minjam filtere svako 25k i već nakon 20k km sve više osjetin slabiju protočnost filtera šta je tank sve prazniji, a isto se manifestira ka i tebi samo na nešto višim okretajima i pod više gasa.
ista stvar i meni kad debelo prevalim interval zamjene filtera
Posted 28 October 2009 - 13:21
pero., on Oct 10 2009, 10:27, said:
ista stvar i meni kad debelo prevalim interval zamjene filtera
Josh uvijek se patim... Evo proshlo vec skoro tri tjedna, a problem nikako da se rijeshi.
Otishao sam u Lovato servis u VG i josh uvijek mi je tamo auto, nadam se da ce ovaj tjedan biti gotov. Provjerio je filtere, membrane i dijelove koji se "prljaju" i kazhe da su OK. Kazhe da dobija previshe zraka i da treba ugraditi fizichku barijeru kako ne bi mogao usisati toliku kolichinu zraka. Pa kazhem ja njemu kako je onda auto ishao zadnjih 6 godina bez FIZICHKE BARIJERE!!! Kao pogledat ce josh malo...
I nakon par dana doshao je na rjeshenje da je otishao regulator pritiska na boci, tj. on je u boci, i sad chekam njegovu montazhu. To je skuzhio josh prvi tjedan kad sam mu dovezao ali nije htio ispustiti plin i vratio mi auto da ga ispraznim. Iduci tjedan je samo pochistio taj regulator da ne mora stavljati novi dio ali nije imao vremena napuniti pa mi opet vratio za vikend auto. Nakon shto sam ga napunio, problem i dalje nije nestao. Pa opet ista pricha, isprazni bocu (chitaj vozaj se a da ti obrtaji ne idu preko 3000), odvezi mu auto... I sad chekam da mi se javi shta je napravio ili ce napraviti i koliko ce me to doci. Donekle ima smisla da je otishao taj dio jer ipak instalacija i sustav je star preko 6 godina.
Da li je netko imao iskustva s tim da mu je to otishlo i ako jest zanima me koliko cca dodje taj dio da se ne iznenadim ako mi izvali neku cifru.
This post has been edited by DBiatch: 28 October 2009 - 13:23
Posted 27 November 2009 - 14:49
Evo, problem rijeshen. Kvar je bio u isparivachu, crko je.
Stavio novi i proradio plin.
Eto, saga je rijeshena nakon gotovo 2 mjeseca.
U ovlashtenom LOVATO servisu nisu znali rijeshiti problem, katastrofa.
Na kraju sam ishao do Braneta i Gonza pa je problem rijeshen.
Tko ima plin u autu, neka ide kod Gonza jer Brane ne radi plin.
Dechki THANKS!!!! Svaka preporuka.
Kraljevi ste.
Stavio novi i proradio plin.
Eto, saga je rijeshena nakon gotovo 2 mjeseca.
U ovlashtenom LOVATO servisu nisu znali rijeshiti problem, katastrofa.
Na kraju sam ishao do Braneta i Gonza pa je problem rijeshen.
Tko ima plin u autu, neka ide kod Gonza jer Brane ne radi plin.
Dechki THANKS!!!! Svaka preporuka.
Kraljevi ste.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
Forums
Members
Help
Calendar
Search

Back to top
MultiQuote