Page 1 of 1
RE050A VS. T1R samo za iskusne
Posted 01 July 2010 - 19:24
Suzio sam izbor na te dvije gume. B.Potenza re050a i toyo t1r. Treba mi misljenje onih koji su vozili obje gume. Koja je općenito ostavila bolji dojam na vas? Koja bolje drzi po kisi i koja je bolja za zavojite ceste?
Razlika u cijeni je par kuna pa da se zbog ustede od par kuna ne zajebem za dvije sezone. dimenzija 195/45/16
Razlika u cijeni je par kuna pa da se zbog ustede od par kuna ne zajebem za dvije sezone. dimenzija 195/45/16

Ako razumiješ, sjedi 5... ako ne razumiješ, čitaj ponovno dok ne sjedneš...
I'm trying to find a oem girlfriend as well but all I keep finding is aftermarket and the fitments all wrong :))
Posted 01 July 2010 - 21:28
obje probao na autu od frenda. necemo rec koji
ali ima 1030kg i 180ks, dovoljno za znat sta je dobra guma.
imho: potenza.
vise mi pase uz moj stil voznje. (racunaj da podosta slabasno poznajem njegov auto). on kaze da su mu bolje toyo jer dozvoljavaju vise greske na naglim promjenama smjera, meni vise pasu potenze jer imam filing da se manje izvijaju bocnice i nekako mi daju vecu dozu sigurnosti, ne znam zasto...
na hondi nisam nikad probao potenzu, ali mi je svejedno jer ni s jednom ni s drugom necu fulat. a uzet cu sljedece jednu od te 2 gume i ja jer sam odusevljen.
gle, te 2 gume su skoro pa identicne po performansama, morao bis probat sezonu odvozit na jednima pa sljedecu na drugima ali s istim autom, dakle bez modifikacija. drukcije je nemoguce da znas i da kupis "bolju".
bolja je ona koja tebi pase, a bez da ih probas.... a-a.
u svakom slucaju, neces fulat ni s jednom ni s drugom. tako da.... ne znam, kupi onu koja ti ima ljepse sare.
imho: potenza.
vise mi pase uz moj stil voznje. (racunaj da podosta slabasno poznajem njegov auto). on kaze da su mu bolje toyo jer dozvoljavaju vise greske na naglim promjenama smjera, meni vise pasu potenze jer imam filing da se manje izvijaju bocnice i nekako mi daju vecu dozu sigurnosti, ne znam zasto...
na hondi nisam nikad probao potenzu, ali mi je svejedno jer ni s jednom ni s drugom necu fulat. a uzet cu sljedece jednu od te 2 gume i ja jer sam odusevljen.
gle, te 2 gume su skoro pa identicne po performansama, morao bis probat sezonu odvozit na jednima pa sljedecu na drugima ali s istim autom, dakle bez modifikacija. drukcije je nemoguce da znas i da kupis "bolju".
bolja je ona koja tebi pase, a bez da ih probas.... a-a.
u svakom slucaju, neces fulat ni s jednom ni s drugom. tako da.... ne znam, kupi onu koja ti ima ljepse sare.
prodajem loodaru.
:/
:/
Posted 02 July 2010 - 13:02
potenze sam ja imao na svom puntu GT pred par godina.. jako dobre gume al su i trajale isto...
Reality Beats Fiction By Far
Posted 03 July 2010 - 06:40
vozio neki dan 7 gen civic sa RE050A gore i auto doslovce skreće i drži cestu da je to prestrašno
...i ne zaboravi da se odlična guma na jednom auto može ponašat sasvim drugačije na nekom drugom težem/lakšem autu
...i ne zaboravi da se odlična guma na jednom auto može ponašat sasvim drugačije na nekom drugom težem/lakšem autu
Kad misliš da te tvoja honda ne može više nikako iznenaditi,
ona se potrudi i izmisli nešto novo. Picka joj m...
ona se potrudi i izmisli nešto novo. Picka joj m...
Posted 18 July 2010 - 14:21
bobo smrad, on 01 July 2010 - 20:24, said:
Suzio sam izbor na te dvije gume. B.Potenza re050a i toyo t1r. Treba mi misljenje onih koji su vozili obje gume. Koja je općenito ostavila bolji dojam na vas? Koja bolje drzi po kisi i koja je bolja za zavojite ceste?
Da oprostiš gdje si pronašao 050A u 195/45/16 ?
Posted 19 July 2010 - 14:14
Vozio obje, trenutno mi nove na S2000, a prije na istom autu RE050A tako da mi je dosta svjee sjećanje. Inače RE050A vozio na dosta auta i overall to mi je nekako najbolja performance/street guma. S druge strane dosta je neudobna i bučna tj. mislim da ima najtvrđe bočnice u klasi. Za suho toplo vrijeme vrhunska guma koja neće popustiti u zavoju tako lako. S druge strane T1R dosta udobnija, ali samim tim i dosta meka, za kiu definitivno bolja. S2000 sa 050 po kii je bila borba za ivot, a sa T1R se sasvim pristojno vozi tj. kako je stranji pogon razlika se jako vidi. Opet kod ekstremnije bre vonje osjećam da se guma uvija i nema toliku sigurnost kao 050. Eto, to je to otprilike, svaka ima plus i minus pa sam vidi ta ti odgovara. Ja ću se recimo kad se potroe ovo Toyice vratiti na Bridgestone i rtvovat vonju po kii za onu po suhom.
This post has been edited by Sine: 19 July 2010 - 14:15
ex. STI
Posted 19 July 2010 - 19:02
to je to. 050 su već naručene

Ako razumiješ, sjedi 5... ako ne razumiješ, čitaj ponovno dok ne sjedneš...
I'm trying to find a oem girlfriend as well but all I keep finding is aftermarket and the fitments all wrong :))
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
Forums
Members
Help
Calendar
Search

Back to top
MultiQuote