Jump to content


Photo

problem radio Accord

radio Accord

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Bobo2411

Bobo2411

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • Location:Zagreb
  • Vozilo:Acord 2.4 Type S 2004-sold, Accord 2.0 Elegance 2009

Posted 02 July 2014 - 21:09

Pozdrav ekipo trebam pomoć..da li je netko imao ovakav problem sa original radiom u Accordu 2004, meni se dešava da kada upalim grijač zadnjeg stakla radio gubi na kvaliteti prijema(počne krčiti) čim se grijač ugasi sve normalno...grijač šajbe normalno radi..znam da je antena odmah iznad njega.....nije mi jasno...da li postoji negdje nekakvo pojačalo za atenu ili sl. pa da gubi masu ili ima loš spoj? Na autu je sve original,jedino kaj sam prije mjesec dana sam ugradio zadnje parking senzore,al mislim da to nema veze jer sam napajanje uzeo direktno sa instalacije od rikverc svijetla a i neznam od kad imam ovaj problem sa radiom jer većinom slušam cd-ove.. Hvala na pomoći :smilieDJ:
  • 0

#2 Peja-Žu

Peja-Žu

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 910 posts
  • Location:ŽŽupanja
  • Vozilo:Accord 2,4 EXE K24A3 CL9

Posted 02 July 2014 - 21:28

Pozdrav ekipo

trebam pomoć..da li je netko imao ovakav problem sa original radiom u Accordu 2004, meni se dešava da kada upalim grijač zadnjeg stakla radio gubi na kvaliteti prijema(počne krčiti) čim se grijač ugasi sve normalno...grijač šajbe normalno radi..znam da je antena odmah iznad njega.....nije mi jasno...da li postoji negdje nekakvo pojačalo za atenu ili sl. pa da gubi masu ili ima loš spoj?
Na autu je sve original,jedino kaj sam prije mjesec dana sam ugradio zadnje parking senzore,al mislim da to nema veze jer sam napajanje uzeo direktno sa instalacije od rikverc svijetla a i neznam od kad imam ovaj problem sa radiom jer većinom slušam cd-ove..

Hvala na pomoći :smilieDJ:


I ja imam taj problem i brijem od prvog dana je je zbog folije za zatamljivanje koja je na njoj... Volio bi da neko odgovori ako nie to a ocito da nie kad i tebe j...
  • 0

#3 Bobo2411

Bobo2411

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 433 posts
  • Location:Zagreb
  • Vozilo:Acord 2.4 Type S 2004-sold, Accord 2.0 Elegance 2009

Posted 02 July 2014 - 22:22

proveo sada dva sata po stranim forumima..izgleda da to čest problem....svi kažu da je problem u prekidu linija antene na šajbi ili u lošoj masi na nekakvom antenskom adapteru ili tak nekaj samo kaj još moram skužiti di se nalazi..mislim da je negdje u lijevoj stražnjoj strani...prvo ću provjeriti antenu...


jel netko kuži di je ovo?
The radio antenna is shared by the rear defroster, there is a part called the "Antenna Amplifier-Rear Window Defogger Coil", it is behind the left side rear pillar trim. It prevents the static from happening.


ili ovo
I've seen a few 03, 04 coupes do that. There's a control box behind the left c-pillar trim the defrost and antenae runs through. That's been teh problem.

Peja-Žu svi k

I ja imam taj problem i brijem od prvog dana je je zbog folije za zatamljivanje koja je na njoj... Volio bi da neko odgovori ako nie to a ocito da nie kad i tebe j...


na ovim stranim forumima velika većina ljudi koji su stavljali jeftinije folije kažu da su imali problema zbog toga.....al opet ja nemam zatamnjena stakla..
  • 0

#4 Peja-Žu

Peja-Žu

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 910 posts
  • Location:ŽŽupanja
  • Vozilo:Accord 2,4 EXE K24A3 CL9

Posted 02 July 2014 - 22:42

proveo sada dva sata po stranim forumima..izgleda da to čest problem....svi kažu da je problem u prekidu linija antene na šajbi ili u lošoj masi na nekakvom antenskom adapteru ili tak nekaj samo kaj još moram skužiti di se nalazi..mislim da je negdje u lijevoj stražnjoj strani...prvo ću provjeriti antenu...

jel netko kuži di je ovo?
The radio antenna is shared by the rear defroster, there is a part called the "Antenna Amplifier-Rear Window Defogger Coil", it is behind the left side rear pillar trim. It prevents the static from happening.


ili ovo
I've seen a few 03, 04 coupes do that. There's a control box behind the left c-pillar trim the defrost and antenae runs through. That's been teh problem.

Peja-Žu svi k

na ovim stranim forumima velika većina ljudi koji su stavljali jeftinije folije kažu da su imali problema zbog toga.....al opet ja nemam zat amnjena stakla..


Znači moja još i ima smisla :) pratim te, možda neko odgonetne šta je, pa i ja pokušam!!! :D

Neko pojačalo u C lijevom stupu... Trea rastsvit pa vidit..

Edited by Peja-Žu, 02 July 2014 - 22:39.

  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users