antonio30 0 Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Postovani, evo kako sam stavio u naslovu, interesira me da li tko muci muku s letvom volana?? Kako sam dosta vremena utrosio na istrazivanje, otkrio sam da je to vise manje serijski kvar, barem na netu. simptomi su kuckanje u desnoj strani vozila ba pomak volana, cak i trenutak kada se pristisne papucica kocnice, ili trenutak kretanja. Kuckanje se javlja samo ljeti, na temp iznad 30 stupnjeva. Prije 2 godine sam osjetio to, ali tada su bili blagi simptomi, sada je to vec gore. Zimi nema nikakvih lupanja. A i ljeti kada lupa, nema utjecaja na skretanje ni ista. Kako sad i nasa vozila imaju vecinom preko 10 godina, pretpostavljam da nas ima jos s istim kvarom. Letva je elektricna, j ono sta sam nasa, u pitanju je piksna, plasticna koja se izglodjala, koju bi veliki broj ljudi mogao sam zamjeniti, mislim da nije potrebna reparacija kao u hidraulickoj letvi......ugl ne daje mi se 2000 kn za komad plastike od 8 kuna.... Nadam se da cete mi biti od pomoci....dali je itko to radio? Link to post Share on other sites
antonio30 0 Posted November 1, 2021 Author Report Share Posted November 1, 2021 Najbitnije sam izostavio, accord 2009 godina. Link to post Share on other sites
antonio30 0 Posted June 15 Author Report Share Posted June 15 Evo, rjesija sam problem za 40ak eura, skoro pa sam letvu skidao i reparirao za 500 eura. Ako koga zanima neka se javi. Link to post Share on other sites
xxDIABLOxx 0 Posted September 28 Report Share Posted September 28 Molim te info kako to riješiti. Evo upravo sam se naručio za reparaciju letve volana, a možda je rješenje jeftinije i jednostavnije. Ako vidiš poruku, ili možda netko drugi tko zna rješenje. Accord 2009., 2.0i, 133.000km. Moj tel 0958166302 Andrej Link to post Share on other sites
Recommended Posts